Omleta de vara

Omleta de vara
Pin It
Print Friendly, PDF & Email

In sfarsit a venit vara, haideti sa ne bucuram de toate minunatiile pe care acesta ni le ofera.

Ingrediente:poza 2

4 cartofi noi potriviti
1 ceapa mica
2 catei de usturoi
4-5 fire de marar
3 fire patrunjel
5 oua
ulei de floarea soarelui.

Mod preparare omleta:

  • Taiati  cartofii in bucati mari si prajiti-i intr-o tigaie cu  1 ceasca de ulei incins. Lasati-i sa se prajeasca, amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca.
  • Cand cartofii sunt aproape prajiti adaugati ceapa taiata marunt, usturoiul intreg zdrobit si mai lasati-i la foc potrivit pentru cateva minute. Aveti grija sa nu se arda ceapa.
  • Intre timp spargeti ouale intr-un castron, adaugati sare, mararul si patrunjelul, bateti-le bine si turnati-le in tigaie peste cartofi. Daca in tigaie vi se pare ca este prea mult ulei, inainte de a pune ouale mai varsati din el.
  • Lasati omleta pe foc pana obtineti consistenta dorita, amestecati compozitia pentru a se patrunde peste tot uniform si
  • Haideti la masa, dupa cum vedeti doar putin a mai ramas.
  • Bine ai venit vara!

poza 3

 

 

Comentarii