Piept de pui cu mozzarella

Piept de pui cu mozzarella
Pin It
Print Friendly, PDF & Email

Timp de preparare:35 min
Timp de coacere:25 min
Portii:2 persoane

Ce poate fi mai simplu de atat, cand ajungem acasa si dorim sa mai facem o gramada de lucruri pe langa cina.
Acestea fiind spuse, puneti pieptul de pui la cuptor si astfel veti avea suficient timp pentru sport, citit, un film bun sau orice altceva va-ti propus.Veti vedea cat de simplu este.

Ingredinete:

  • 600 g piept de pui
  • 300 g mozzarela
  • 1 castronel masline verzi fara sambure( eu am avut din acelea cu gogosar)
  • 10 rosii deshidratate
  • ulei de masline
  • sare si piper

Modalitate preparare piept de pui cu mozzarella:

  • Asezonati pieptul de pui cu sare, piper, putin ulei de masline si puneti-l in cuptorul incins la 180°C  pentru 20 min. pana va capata culoarea alba.

???????????????????????????????

 

 

 

 

 

 

  • Taiati branza mozzarella felii, rosiile si maslinele bucatele si adaugati-le peste pieptul de pui la cuptor unde le mai lasati pentru inca 15 minute. Eu la final folosesc coacerea ventilata pe deasupra pentru a putea obtine  crusta crocanta si minunata.
  • ???????????????????????????????

 

 

 

 

 

Deci, voi ce parere aveti? Poate fi mai simplu de atat? Si credeti-ma pe cuvant, este si foarte gustos!!!

 

Comentarii