Piept de pui cu salsa de mango

Piept de pui cu salsa de mango
Pin It
Print Friendly, PDF & Email

Cat de vesela si usoara mi se pare aceasata reteta, iar salsa de mango nu o pot asocia cu nimic altceva decat cu o vacanta exotica, soare, mare si o salsa servita alaturi de un coktail pe plaja sub o umbrela.

Portii: 2 persoanePoza 4
Timp de preparare: 20 minute
Ingrediente piept de pui cu salsa de mango:

600 g piept de pui
1 mango mare
1 ardei iute
1 ardei capia
200 g arahide prajite sarate
1/2 limeta
1 fir de praz
sare si piper
3 linguri ulei masline
2 linguri sos de peste
busuioc proaspat
2 lingurite de zahar brun
poza 1

 

 

 

 

 

 

Mod de preparare piept de pui cu salsa de mango:

  • Taiati bucatele marunte mango, ardeiul capia, ardeiul iute,  prazul si amestecati-le intr-un castron.
  • Adaugati arahidele, uleiul de masline, zeama de la limeta, zaharul brun, sosul de peste, presarati sare si piper, taiati marunt busuiocul si adaugati-l in salsa dupa care amestecati toate ingredientele.

poza 5

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Intre timp desfaceti pieptul de pui in felii subtiri, asezonati-l cu sare si piper dupa care frigeti-l pe o tigaie incinsa, in care puneti putin ulei de floarea soarelui,  cam 3-4 minute pe fiecare parte pana carnea se albeste si incepe sa capete o culoare aurie. Perntru ca pieptul de pui sa capete o culoare cat mai apetisanta, puteti presara pe acesata, cu putin timp inainte de a-l scoate din tigaie, boia dulce sau de ce nu picanta.
  • Serviti pieptul de pui fierbinte alaturi de salsa.

Aloha!!!

Poza 6

Comentarii