Snitel de vinete

Snitel de vinete
Pin It
Print Friendly, PDF & Email

Ceea ce poate parea banal, pana la final va poate surprinde, incanta si chiar uimi . Deci totul trebuie incercat.

poza 6

Ingrediente:

2 vinete medii
2 oua
200 g faina
sare
piper
apa
ulei

Modalitate preparare snitele vinete:

  • Se taie vinetele felii subtiri , se sareaza si se lasa deoparte pentru minim 30 min, dupa care se pun la scurs pe un servetel de hartie, inainte de a le da prin aluat.
  • Separat se prepara compozitia prin care se dau snitelele: se bat ouale, adaugati  apoi faina pana se ingroasa compozitia iar la sfrasit adaugati apa pana o subtiati din nou, poate fi chiar putin mai subtire decat cea pentru clatite. Asezonati cu sare si piper, tavaliti vinetele si scufundati-le apoi in uleiul incins din tigaie.
  • Prajiti-le pe o parte si cealalta, serviti-le alaturi de mujdei de usturoi si o bere rece intr-o zi torida de vara.

poza 5

 

Comentarii