Vinete in stil grecesc, cu branza de capra, rosii si busuioc

Vinete in stil grecesc, cu branza de capra, rosii si busuioc
Pin It
Print Friendly, PDF & Email

Nu mai reusesc sa ma satur de bunatatile pe care ni le ofera vara. Haideti sa ne bucuram in continuare de vinete, rosii, busuioc….o nebunie , ce sa mai zic.

Ingrediente:11855659_518259588328411_5037229973375487729_n
o vanata mare
2 rosii taiate cubulete
200-300 g branza de capra
busuioc proaspat
sare, piper, ulei de masline

Timp depreparare: 30 minute
Dificultate: mica

 

Mod preparare:

  • Se spala vanata, se taie felii  circa 1 cm grosime, se presara sare pe fiecare si se lasa 10-15 minute sa se inmoaie, dupa care se frig intr-o tigaie cu putin ulei de masline, se scot pe un servetel si se lasa la zvantat.
  • Incingeti cuptorul la 180°C,  puneti vinetele la copt pentru 10-15 minute, dupa aceea adaugati deasupra branza de capra taiata cubulete. Dupa ce branza s-a topit asezati deasupra rosiile, presarati busuiocul maruntit si dati-le la cuptor pentru inca 5 minute.

Pregatiti vinul, chemati prietenii… sa incepa petrecerea!!!

Comentarii