Nu mai reusesc sa ma satur de bunatatile pe care ni le ofera vara. Haideti sa ne bucuram in continuare de vinete, rosii, busuioc….o nebunie , ce sa mai zic.
Ingrediente:
o vanata mare
2 rosii taiate cubulete
200-300 g branza de capra
busuioc proaspat
sare, piper, ulei de masline
Timp depreparare: 30 minute
Dificultate: mica
Mod preparare:
- Se spala vanata, se taie felii circa 1 cm grosime, se presara sare pe fiecare si se lasa 10-15 minute sa se inmoaie, dupa care se frig intr-o tigaie cu putin ulei de masline, se scot pe un servetel si se lasa la zvantat.
- Incingeti cuptorul la 180°C, puneti vinetele la copt pentru 10-15 minute, dupa aceea adaugati deasupra branza de capra taiata cubulete. Dupa ce branza s-a topit asezati deasupra rosiile, presarati busuiocul maruntit si dati-le la cuptor pentru inca 5 minute.
Pregatiti vinul, chemati prietenii… sa incepa petrecerea!!!
Comentarii