Cotlet de porc cu garnitura de dovlecel si rosii cherry

Cotlet de porc cu garnitura de dovlecel si rosii cherry
Pin It
Print Friendly, PDF & Email

Aceasta este o reteta foarte usor de preparat, cand ajungem acasa tarziu si trebuie sa preparam ceva rapid si apetisant incat sa ii multumim pe cei infometati.

Ingrediente (4 portii):

4 cotlete de porc
1 dovlecel, in jur de 500 g
15 rosii cherry
3 catei usturoi
zeama de lamaie
ulei masline
oregano, piper, sare

Mod de preparare:

  • Se condimenteaza cotletele (mie imi plac la nebunie cele cu os) cu sare si piper, dupa care le puneti pe o tigaie grill incinsa ( in care adaugati putin ulei) pentru 10 minute. Puteti adauga si cimbru, veti obtine o aroma deosebita.
  • Separat puneti la incins 2 linguri de ulei masline, si pana ca acesta sa se incinga puternic adaugati usuroiul maruntit, aveti mare grija sa nu se arda pentru ca mancarea  va capata un gust amarui. Adaugati dovleceii taiati cubulete iar dupa 5 minute adaugati rosiile cherry, condimentati cu sare piper si oregano. Cand rosiile s-au inmuiat adaugati 1-2 lingurite zeama de lamaie.

DSC04657

Comentarii