O noua calatorie in Mexic!
Timp de preparare: 20 minute
Portii: 4 persoane
Ingrediente:
4 linguri de ulei floarea soarelui
1 ceapa mare
1 ardei kapia
2 tije telia appio
300 g fasole rosie fiarta
1 conserva porumb fiert
4 rosii mari coapte
cimbru, sare, piper
2 foi de dafin
Mod de preparare:
- Incingeti uleiul intr-o tigaie dupa care aduagati ceapa tocata marunt, putina apa si lasati-o pe foc pana se inmoaie pentru circa 10 minute. Adaugati apoi ardeiul kapia, tijele de telina taiate marunt si mai lasati compozitia pe foc pentru alte 10 minute; dupa care adaugati fasolea fiarta si porumbul din conserva.
Intre timp, curatati rosiile de coaja, tocati-le marunt si turnatile in tigaie peste compozitie. Adaugati acum si sarea, piperul, cimbrul si foile de dafin.
Sfat util: Puteti servi fasolea alaturi de o facaccia aburinda!
ARIBAAAA! POFTA BUNA!
Comentarii